75-річчя академіка НАН України Ю. І. Якименка (Вісник НАН України, 2020)
20 березня виповнюється 75 років видатному вченому в галузі електроніки та мікроелектроніки, доктору технічних наук, заслуженому діячеві науки і техніки, двічі лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки, премій ім. І.М. Францевича та ім. С.О. Лебедєва НАН України, академіку НАН України Юрію Івановичу Якименку.