До 150-річчя від дня народження академіка АН УРСР Євгена Оскаровича Патона (ювілейна сесія Загальних зборів НАН України 5 березня 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
5 березня 2020 р. у конференц-залі Інституту електрозварювання ім. Є.О. Патона НАН України відбулася ювілейна сесія Загальних зборів НАН України, присвячена 150-річчю від дня народження всесвітньо відомого вченого в галузі мостобудування та зварювання академіка АН УРСР Євгена Оскаровича Патона (1870–1953).