Із зали засідань Президії НАН України (26 лютого 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
На засіданні Президії НАН України 26 лютого 2020 року розглядалися такі питання:
про Національну доповідь НАН України «Євроатлантичний
вектор України» (доповідач —
академік НАН України С.І. Пирожков); спадщина Г.С. Сковороди
і сучасність (до 300-річчя від дня народження) (доповідач — член-кореспондент
НАН України А.М. Єрмоленко); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними
грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАН України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.