Про результати виконання цільової комплексної міждисциплінарної програми наукових досліджень НАН України з розробки наукових засад раціонального використання природно-ресурсного потенціалу та сталого розвитку на 2015–2019 роки (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 12 лютого 2020 р.) - Радченко, В.Г. (Вісник НАН України, 2020)
У доповіді наведено найвагоміші результати, отримані в рамках виконання цільової комплексної міждисциплінарної програми наукових досліджень НАН України з розробки наукових засад раціонального використання природно-ресурсного потенціалу та сталого розвитку на 2015–2019 роки. З огляду на перспективність наявних результатів та актуальність зазначених досліджень запропоновано продовжити їх, започаткувавши цільову комплексну міждисциплінарну програму наукових досліджень НАН України з проблем сталого розвитку та раціонального природокористування в умовах глобальних змін навколишнього середовища на 2020–2024 роки.