Про підсумки виконання програми інформатизації НАН України у 2015–2019 роках (стенограма доповіді на засіданні Президії НАН України 12 лютого 2020 р.) - Андон, П.І. (Вісник НАН України, 2020)
У доповіді висвітлено найважливіші результати, отримані в рамках виконання Програми інформатизації НАН України у 2015–2019 рр. Враховуючи ключове значення проєктів зазначеної програми для подальшого розвитку процесів інформатизації в Академії, запропоновано продовжити Програму інформатизації НАН України на 2020–2024 рр.