60-річчя академіка НАН України І. М. Мриглода (Вісник НАН України, 2020)
26 травня 2020 р. виповнюється 60 років видатному вченому в
галузі статистичної фізики конденсованої речовини, доктору фізико-математичних наук, академіку НАН України Ігорю Мироновичу Мриглоду.