80-річчя члена-кореспондента НАН України Р. І. Костика (Вісник НАН України, 2020)
26 травня виповнюється 80 років відомому геліофізику, докторові фізико-математичних наук, члену-кореспонденту НАН
України Романові Івановичу Костику.