70-річчя члена-кореспондента НАН України Д. М. Говоруна (Вісник НАН України, 2020)
18 травня виповнюється 70 років відомому вченому в галузі молекулярної та квантової біофізики доктору біологічних
наук, професору, члену-кореспонденту НАН України Дмитру
Миколайовичу Говоруну.