Рамазанову Султану Курбановичу – 70 ! (Економічний вісник Донбасу, 2020)
13 грудня 2019 року Рамазанову Султану Курбановичу, доктору економічних наук, доктору технічних наук, професору, академіку Академії економічних наук України виповнилося 70 років.