Расчет системы параллельного переноса пучка электронов в канале на 30 МэВ ускорителя ЛУЭ-300 - Хвастунов, В.М.; Деняк, В.В.; Касилов, В.И. (Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут» НАН України, 2010)
Рассчитана система параллельного переноса пучка электронов в канале на 30 МэВ ускорителя ЛУЭ-300. Добавление в канале одного магнита позволит иметь на экспериментальной мишени пучок электронов с энергетическим разбросом 1%, меньшим фоном и получить надежные данные об асимметрии углового распределения легких и тяжелых осколков при фотоделении ядер и о соотношении фото- и электропроцессов. Розрахована система паралельного переносу пучка електронів в каналі на 30 МеВ прискорювача ЛПЕ-300. Додавання в каналі одного магніту дозволить мати на експериментальній мішені пучок електронів з енергетичним розкидом 1%, меншим фоном і одержувати надійні дані про асиметрію кутового розподілу легких і важких уламків при фотоподілу ядер і про співвідношення фото- і електропроцесів. The parallel transport system of electron beam has been calculated for 30 MeV channel of LUE-300 accelerator. One additional magnet in the channel will allow to have an electron beam with 1% energy spread on an experimental target and to obtain reliable information about the asymmetry of angular distribution of light and heavy fragments in nuclear photofission and about relationship between photo- and electro-processes.