Археологічні пам’ятки в басейні р. Кодими - Гаркуша, Л.Г. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1959)
Завдання одного із загонів Кодимо-Дністровської експедиції Одеського археологічного музею полягало в розвідці археологічних пам’ятників на берегах р. Кодими.