Археологічні розвідки 1952 р. в районі Кодима—Котовськ—Рибниця - Єсипенко, А.Л. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1959)
Кодимо-Дністровська археологічна експедиція Одеського державного археологічного музею, під керівництвом автора, в 1952 р. провадила розвідки на одній із ділянок, віддалених від річок—у трикутнику Кодима—Котовськ—Рибниця.