Археологічні спостереження на західному березі Дністровського лима - Клейман, І.Б.; Ревенко, К.I. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1959)
У вересні 1957 року співробітниками Одеського державного археологічного музею ‘ була проведена розвідка по західному берегу Дністровського лиману.