Кілька невиданих граффіті із Ольвії та з Березані - Головко, І.Д. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1959)
В археологічному кабінеті Одеського державного університету ім. І. І. Мечникова зберігається численна кількість керамічних пам’яток Ольвії та Березані, переданих в свій час із фондів Одеського державного археологічного музею. Це в основному матеріали розкопок 20—ЗО років, які вела Одеська комісія краєзнавствяч Серед цих керамічних фрагментів є порівняно велика кількість таких, які являють певний інтерес з точки зору епіграфіки. Тут є і рельєфні і енгліфічні тавра на горловинах та ручках амфор, на уламках черепиці, за своїм походженням із Егейського басейну та грецьких колоній.