Із зали засідань Президії НАН України (11 березня 2020 р.) (Вісник НАН України, 2020)
На засіданні Президії НАН України 11 березня 2020 року розглядалися такі питання: про цільову програму наукових
досліджень НАН України «Математичне моделювання
складних міждисциплінарних процесів і систем на основі
інтелектуальних суперкомп'ютерних, грід-
і хмарних технологій» (доповідач — академік
НАН України П.І. Андон); наукові повідомлення молодих
учених установ НАН України
(доповідачі — кандидат економічних наук І.П. Петрова,
кандидат фізико-математичних наук В.В. Бешлей, доктор
технічних наук А.М. Чугай); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН
України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.