Академічність — це насамперед професійність і висока якість (інтерв'ю з директором Видавничого дому "Академперіодика" О.Г. Вакаренко) (Вісник НАН України, 2020)
Наприкінці квітня виповнилося 25 років від часу заснування Видавничого дому «Академперіодика» НАН України. На жаль, через карантинні обмеження у зв'язку з пандемією не було можливості відзначити цю подію в колі академічної спільноти, але зважаючи на важливу роль наукової періодики в забезпеченні наукової діяльності редакція журналу поспілкувалася з директором видавництва Оленою Геннадіївною Вакаренко. The end of April marked 25 years since the founding of the Publishing House “Akademperiodyka” of the NAS of Ukraine. Unfortunately, due to quarantine restrictions caused by the pandemic, it was not possible to celebrate this event in the academic community, but due to the important role of scientific periodicals in ensuring scientific activities, the journal spoke with the director of the publishing house Olena Vakarenko.