З повагою до таланту (до 70-річчя академіка НАН України В.П. Семиноженка) - Бар'яхтар, В.Г. (Вісник НАН України, 2020)
9 червня 2020 р. виповнюється 70 років знаному українському вченому в
галузі фізики, матеріалознавства та нанотехнологій для біомедицини, відомому громадському і політичному діячеві, двічі лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (1992, 2000), заслуженому діячу науки
і техніки України (2008), лауреату премії імені В.І. Трефілова НАН України (2010), генеральному директору Науково-технологічного комплексу «Інститут монокристалів» НАН України, голові Північно-Східного наукового центру НАН України і МОН України, України доктору фізико-математичних наук (1984), професору (1988), академіку НАН України (1992) Володимиру Петровичу Семиноженку. June 9, 2020 marks the 70th anniversary of the famous Ukrainian scientist in the field of physics, materials science and
nanotechnology for biomedicine, famous public and political figure, two-time winner of the State Prize of Ukraine in
Science and Technology (1992, 2000), Honored Worker of Science and Technology of Ukraine (2008), laureate of the
Trefilov Prize of NAS of Ukraine (2010), Director General of the Scientific and Technological Complex Institute of
Single Crystals of the NAS of Ukraine, Head of the Northeastern Scientific Center of the NAS of Ukraine and MES of
Ukraine, Doctor of Physical and Mathematical Sciences (1984), Professor (1988), Academician of the NAS of Ukraine
(1992) V.P. Semynozhenko.