80-річчя академіка НАН України Г.Л. Камалова (Вісник НАН України, 2020)
8 червня 2020 р. виповнюється 80 років доктору хімічних наук,
професору, академіку НАН України, іноземному члену Національної академії наук Вірменії Герберту Леоновичу Камалову.