З нагоди 80 річчя з дня народження Булєєва Івана Петровича (Вісник економічної науки України, 2020)
Булєєв Іван Петрович, доктор економічних наук, професор, заступник директора, завідувач відділу. Під керівництвом і за безпосередньою участю І.П. Булєєва отримано ряд вагомих наукових результатів у дослідженні актуальних проблем економічної теорії, економічного зростання, власності та приватизації, реалізації ринкових механізмів на макро- і мікрорівнях, господарського механізму і трансформації підприємств, об’єднань та їх інтеграції у світогосподарський простір.