75 років Дубницькому Володимиру Івановичу! (Вісник економічної науки України, 2020)
10 лютого 2020 року виповнилося 75 років відомому українському вченому — економісту і організатору радіопромисловості в Україні ДУБНИЦЬКОМУ ВОЛОДИМИРУ. ІВАНОВИЧУ!