Рецензія : Список репресованої літератури: Заборонені видання 1920–30-х років - Демченко, Т. (Сiверянський літопис, 2020)
Рецензія на книгу: Список репресованої літератури: Заборонені видання 1920–30-х років / Упоряд. С. І. Білокінь. Київ: Українські пропілеї, 2018. 520 с.