У пошуках фольклорно-міфологічних витоків - Гребенюк, Т.В. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Школа В. До прихованих джерел: фольклоризм творів
українських драматургів 20–30-х років ХХ століття. – Бердянськ,
2017. – 448 с.