Філологічні галактики, сузір'я, астероїди та метеорити Володимира Кузьменка. (Кузьменко В. У всесвіті слова: літературно-критичні студії) - Гарачковська, О.В. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Кузьменко В. У всесвіті слова: літературно-критичні студії. –
Київ: Друге дихання, 2018. – 684 с.