Література і мистецтво України в експонатах ХVI національної філателістичної виставки "Укрфілекспо-2018" - М.С. (Слово і Час, 2019)
У Києві в листопаді 2018 р. відбувся філателістичний вернісаж, присвячений
100-річчю випуску перших поштових марок України як одного з атрибутів
державності. Виставлялося 127 експонатів у 13 конкурсних класах.