Пам'яті Олексія Зарецького (Слово і Час, 2019)
24 грудня 2018 р., на 64 році життя, після
тривалої хвороби передчасно пішов із життя
кандидат філологічних наук , культуролог,
громадський діяч, біограф і дослідник творчості
своїх батьків – шістдесятників Алли Горської
та Віктора Зарецького, член Наукової ради
наукового Центру дослідження проблематики
українського шістдесятництва Інституту літератури
ім. Т. Г. Шевченка НАН України Олексій Вікторович
Зарецький.