Наші презентації (Слово і Час, 2019)
Володимир Сосюра / передмова, упорядкув. та прим. С. А. Гальченка; Тютюнник Гр. Мануйлівський записник; Григорій Косинка / передмова, упорядкув. та прим. С. А. Гальченка; Карпінчук Г. Михайло Новицький – шевченкознавець; Остап Вишня / Передмова, упорядкув. та прим. С. А. Гальченка; Ковалів Ю. Історія української літератури: кінець ХІХ – поч. ХХІ ст.: підручник: у 10 т. – Т. 6: На розламах міжвоєнного двадцятиліття; Кузнецов Ю. Б. Михайло Коцюбинський і класичний психоаналіз (елементи когнітивної поетики): монографія; Михайло Драй-Хмара / передмова, упорядкування та примітки С. А. Гальченка; худож.-оформлювач А. В. Нотова; Жулинський М., Кравченко А., Боронь О., Дроздовський Д. та ін. Побудова націєцентричного культурно-інформаційного простору як шлях подолання соціальної конфліктності та солідаризації суспільства: Колективна монографія.