Наші презентації (Слово і Час, 2019)
Шевченко на кожен день з Яніною Соколовою; Олекса Мишанич у колі сучасників. Збірник спогадів, статей, есе, бібліографічних джерел: до 85-річчя від дня народження науковця; Михайличенко Г. Твори. Репринт 1929 р.