Боліло серце за Україну. Спогади про Віталія Дончика - Бойко, Н.Т. (Слово і Час, 2019)
“Боліло серце за Україну”: спогади про Віталія Дончика: збірник статей. –
Київ: Ярославів Вал, 2019. – 384 с. + 16 с. ч/б вклейка. – (Серія “PERSONA
GRATA”).