"В таких людей треба вчитися любові і відданості науці" - Кіраль, С.С. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Карпінчук Г. Михайло Новицький –
шевченкознавець: до 125-річчя від дня народження. – Київ: Наук. думка. – 2018. – 238 с.