Археологічні пам'ятки в долинах річок Тростянець і Ягорлик - Кравченко, А.О. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1960)
В 1954 р. одним із розвідувальних загонів Одеського археологічного музею було проведено археологічне обстеження долини р. Тростянець (притока р. Ягорлик) від с. Нестоіта, Котовського району, Одеської області, до с. Гояни, Дубосарського району, Молдавської РСР, а також долини р. Ягорлик (притока Дністра) від с. Гояни до с. Глибочок, Котовського району.