Знаряддя праці із околиць села Дерев'янка, Вінницької області - Некрасов, П.А. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1960)
В даному повідомленні ми ставимо своїм завданням описати знаряддя праці, знайдені нами, а також вчителем історії А. Ф. Вдовиченком та учнями на околицях с. Дерев'янка, Шаргородського р-ну, Вінницької області, і цим самим поповнити в якійсь мірі відомості про археологічні пам'ятки в басейні р. Мурашка, що впадає в р. Мурафа, притоку Дністра.