«Археологія», тт. X—XI, 1957 - Головко, І.Д. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1960)
Інститут археології АН Української РСР періодично видає свій орган «Археологія». Досі з друку вийшло одинадцять випусків цього цінного для науки видання. На сторінках органу українських археологів друкуються праці не тільки співробітників інституту, але і археологів інших наукових закладів України і братніх республік.