Шкільний музей - Суботинов, Ф.С. (Материалы по археологии Северного Причерноморья, 1960)
В середній школі с. Петрівка, Комінтернівського району, Одеської області, вже довгий час функціонує музей. В підготовці і спорудженні музею немале значення відіграло знайомство його творців з музеями Одеси і зокрема з Одеським державним археологічним музеєм.