Глибоке дослідження про основоположника сучасного румунського роману - Гайнічеру, О.І. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книги: Носенко Т. Романи Лівіу Ребряну. Динаміка
художнього мислення: Монографія. – Київ:
Видавець Вадим Карпенко, 2017. – 140 с.
Nosenko T. Romanele lui Liviu
Rebreanu. Dinamica viziunii artistice:
Monografie. – Bucureşti: Editura RCR Editorial,
2019. – 156 p.