"Поезії дивнії чари": Франкове віршотворення. П’ятий франкознавчий пленер Інституту Івана Франка НАН України на Гуцульщині - Лапій, М.М. (Слово і Час, 2019)
31 травня – 2 червня 2019 р. Інститут Івана Франка НАН України спільно з ВГО “Союз
Українок”, кафедрою фольклористики Київського національного університету імені
Тараса Шевченка, філологічним факультетом Львівського національного університету
імені Івана Франка та Літературно-меморіальним музеєм Івана Франка в Криворівні
(Верховинського р-ну Івано-Франківської обл.) провели Всеукраїнську наукову
конференцію “Поезії дивнії чари”: Франкове віршотворення. П’ятий франкознавчий
пленер”.