Наші презентації (Слово і Час, 2019)
Котик І. Про перетворення тіла на слово; Гаджилова Г. Проблематика раннього християнства у драмі Лесі Українки: становлення тексту в русі авторських художніх рішень; Лущій С. Відновити історію знищень і відроджень…: Ю. Лавріненко і літературно-критична думка діаспори; Хороб С. Сторінки історії української драматургії кінця XIX – початку ХХ століття.