Наші презентації (Слово і Час, 2019)
Творчество Тараса Шевченко и народные традиции; Сценічне слово благовісту: антологія української релігійно-християнської драми ХХ – ХХІ століття; Нагуєвицькі читання. – 2019. – № 5.