Літературні 1920-ті крізь призму інтертекстуальності - Малютіна, Н.П. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Скорина Л. В. “Гомін і відгомін”: дискурс інтертекстуальності в
українській літературі 1920-х років: Монографія. Черкаси:
Брама-Україна, 2019. – 704 с.