Осмислення ключових сюжетів в українській літературі - Джиджора, Є.В. (Слово і Час, 2019)
Рецензія на книгу: Савенко О. П. Трансформації різдвяного та великоднього сюжетів
в українській літературі XI – XVIII ст.: монографія. – Житомир: Вид.
О. О. Євенок, 2019. – 440 с.