Нове фундаментальне дослідження про Григорія Цамблака - Пелешенко, Ю. (Слово і Час, 2006)
Рецензія на книгу: Дончева-Панайотова Невяна. Григорий Цамблак и българските литературни традиции в Источна Европа XV-XVII в. - Велико Търново: Веста, 2004. - 575 с.