Наші презентації (Слово і Час, 2006)
Сивокінь Т.М. У вимірах сприймання. Теоретичні проблеми художньої літератури, її історії та функцій; Микола Судима. Книжиця у семи розділах: Літературно критичні статті й дослідження; Тетяна Назаренко. Поезографія: сучасна зорова поезія українською мовою; Соломія: Спогади про Соломію Павличко; Леонід Білецький. Історія української літератури: Курс лекцій УТГІ; 3 любов'ю і болем: Спогади про Павла Тичину (Збірник, присвячений 75-річчю Уманського педагогічного університету ім. П.Тичини); Лідія Голомб. Із спостережень над українською поезією ХІХ-ХХ століть: Зб. статей.