Віршознавчий семінар в Інституті літератури - Муравецька, Я.С. (Слово і Час, 2019)
8 жовтня ц. р. в Інституті літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН України відбувся віршознавчий семінар “Український акцентний вірш у контексті сучасного некласичного віршування”.