Десятий шевченкознавчий семінар - Лебідь-Гребенюк, Є.М. (Слово і Час, 2019)
Відділ шевченкознавства 24 жовтня 2019 р. провів черговий семінар, на цей
раз із нагоди 110-річчя від дня народження Петра Жура.