Курган доби бронзи “Розкопана Могила” поблизу м. Дружківка Донецької області - Полідович, Ю.Б. (Археологический альманах, 2011)
Стаття присвячена публікації звітних матеріалів дослідження кургану доби бронзи “Розкопана Могила”, розташованого поблизу м. Дружківка Донецької обл. Представлено поховання та окремі комплекси доби енеоліту, ямної, катакомбної, бабинської та зрубної культур, досліджуються особливості курганної архітектури. Статья посвящена публикации отчетных материалов исследования кургана эпохи бронзы “Раскопанная Могила”, расположенного возле г.Дружковка Донецкой области. The paper is devoted to the publication of the excavated assemblage from the Rozkopana Mogyla barrow near the town Druzhkivka Donetsk region.