Застосування “ чорного” та “білого” піару при творенні образів Ісуса Христа та пекла в романі “Майстр та Маргарита” Михайла Булгакова - Дудко, О.С. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
В статті розкриваються особливості змалювання образів пекла та Ісуса Христа в романі «Майстр та Маргарита» Михайла Булгакова. Аналізується суть явищ «чорного» й «білого» піару та засоби, якими користувався автор, створюючи позитивне уявлення про пекло та применшуючи досягнення Ісуса Христа. The features of image of appearances of hell and Jesus Christ in the novel «Maystr and Marharyta», written by Mykhajlo Bulgakov, are opened up in the article. The «black» and «white» PR and facilities, which author used in novel for creating the positive picture of hell and diminishing achievement of Jesus Christ, are analysed.