VI Текстологічні читання пам'яті Миколи Єфремовича Сиваченка - Бурлака, Г. (Слово і Час, 2020)
20 листопада 2019 р. в Інституті літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН
України відбулися чергові, VI Текстологічні читання пам'яті видатного історика літератури, фольклориста, джерелознавця і текстолога,
члена-кореспондента НАН України Миколи Єфремовича Сиваченка
(1920—1988).