Наші презентації (Слово і Час, 2020)
Нахлік Є. К. Іван Котляревський у рецепції Івана Франка; Івакін Ю. Поезія Шевченка періоду заслання; Берко Й. М. Світ рослин у мистецтві та поезії Тараса Шевченка; Ткачук Р. Ф. Полемічна традиція унійних письменників кінця XVI — першої половини XVII ст.: доба і постаті, текст і прототекст, риторика і поетика.