Курган бронзового віку поблизу м. Вугледар на Донеччині (верхів’я р. Кашлагач басейну Дніпра) - Литвиненко, Р.О.; Андрієнко, В.П. (Археологический альманах, 2013)
У статті публікуються матеріали розкопок частково зруйнованого будівельниками кургану бронзового віку, дослідженого експедицією Донецького університету на теренах Північного Приазов’я, в басейні р. Вовчої водотоку Дніпра. В статье публикуются материалы раскопок частично разрушенного строителями кургана бронзового века, исследованного экспедицией Донецкого университета в Северном Приазовье, в бассейне р. Волчьей водотока Днепра. The article published materials of Bronze Age burial mound, research by expedition of Donetsk University in the Northern Azov basin.