Погребение знатной половчанки - Швецов, М.Л. (Археологический альманах, 2013)
Статья посвящена публикации и интерпретации одного из интереснейших и значимых женских погребений половецкой степи конца XII – первой половины XIII вв. Стаття присвячена публікації і інтерпретації одного з цікавих і значимих жіночих поховань половецького степу кінця XII – першої половини XIII ст. The paper analyses one of the most interesting and significant female burials of the Polovtsy steppe of the late 12th – first half of the 13th centuries.