Життя книги триває: розмисли над українською рецепцією «Шах-наме» Фірдоусі - Грицик, Л. (Слово і Час, 2020)
Рецензія на тритомник: Абулькасим Фірдоусі. Шах-наме. Розділи із поеми:
У 3 кн. / Пер. М. Ільницького. Тернопіль: Навчальна книга —
Богдан, 2017—2019 (Серія «Скарби Сходу»).